Girlpower? Nä nä nä- nu är det käringpower som gäller!

Medan en mamma putsar samtliga fönster i verandan-både på in och utsida- klipper en del av gräsmattan, funderar sig rynkig över hur i hela friden hon ska hinna röja undan inomhus och duscha de två yngsta så har 12-åring, 15-åring och 17-åring fullt upp med att prova skolavslutningsklänningar, sminka sig, platta håret på skoj och sjunga för full hals.

Hjälpa mamma?
”Nä men jag ska ju hinna duscha!”
”Nä men jag måste ju BESTÄMMA klänning!”
”Nämen nä!”

Nåväl. Det må vara trist och tråkigt att hjälpa till hemma.
Det må vara roligare att sminka sig, prova klänningar och sjunga högt.

Men nästa vecka kommer sky-liften, penslarna och målarfärgen.
Och DÅ mina primadonnor- då är sötebrödsdagarna över!
It’s a hard work and somebody has to do it!
YOU my ladies!

Här snackar vi inte girlpower-
detta är ren, skär och ursinnig käringpower!

20130612-202559.jpg
Hoppsan! Vad är det jag ser? Jo, min BB cream och min nyinköpta ögonskugga som jag letat efter och trott att jag i min förvirring förlagt. Och var ligger de om inte i en av de nekande damernas necessär! Letar jag lite mer så hittar jag kanske min försvunna bettskena med? (Nä fy, blää).

3 reaktioner på ”Girlpower? Nä nä nä- nu är det käringpower som gäller!

  1. Pingback: SEO Company

Kommentera