Hälsning från sjuksängen

Den uppmärksamme har kanske noterat att jag inte har uppdaterat min blogg på några dagar.
Anledningen till det är att jag ligger sjuk i influensa. Jag är riktigt kass och har sovit mig igenom de senaste dagarna. Jag har haft hög feber med frossa, ont i kroppen och vansinnigt ont i ena sidan av halsen. Kan med nöd och näppe svälja vatten.
Ikväll verkar det dock som att det har lättat lite.

Under dessa dagar har min FA-skattsedel anlänt. (Mycket snabbt hanterat av Skatteverket. Bravo!)

(Nu är det bara lite formalia från Arbetsförmedlingens sida och sen kan jag köra igång!)

Jag hade planerat att jobba stenhårt med min webbutik dessa dagar, men så slog den eländiga influensan 2013 till i elfte timmen och däckade mig totalt. Jag trodde i min enfald att den hade försvunnit.
Nu hoppas jag att de resterande sex personerna i familjen slipper detta elände.

20130320-195856.jpg
Mina närmsta kollegor har inte vikit från min sida under mina eländiga dagar. Snacka om att vara kollegiala!

11 reaktioner på ”Hälsning från sjuksängen

 1. nä, med de kollegorna behöver du inte vara ensam!
  influenserna är jobbiga, både gubben och jag har influensa nr 2, utan att knappt ettan hade gett sig iväg.
  krya på dig!
  aino

  1. Tack! Känner mig lite bättre idag (torsdag). Mina små kollegor har hållt mig sällskap i sjuksängen hela tiden. De är helt underbara! Så trogna.

 2. Vilken lyx att kunna sova sig igenom influensan. Som ensamstående måste ändå barnen till skolan, läxorna förhöras, middagen lagas och det ska skjutsas till idrottsskola. En liten nackdel med att ha delat sig.

  1. Ja det måste vara oerhört svårt att vara ensamstående med barn när man blir sjuk. Det är något jag verkligen har tänkt på dessa feberyra dagar. Jag har sovit mig igenom dagarna och nätterna-nåt annat har inte varit tänkbart. Jag har varit helt utslagen. Denna influensan är tuff!

 3. Lilla Yvvan. Krya på dig. Kan inte dina kollegor hjälpa till?? De är ju i alla fall två, o kan turas om att jobba. Har de inte hört talas om tvåskift???

  1. Nä vet du va! De gör minsann inte ett dyft! Men löneökning tror de att de kan få ändå! Det kommer inte bli någon bonus heller, det kommer jag att hålla ben-hårt på!

 4. Pingback: SEO Company

Kommentera