Kan inte löpsedelskaparna och de som löper säga upp sig?

Denna snöiga och kalla fredag har jag ett par önskningar.
Båda går i löpets tecken.

Önskning nr 1:
Kan inte alla löpsedelskapare på Kvällsposten ( ja och de på Expressen och Aftonbladet också för den delen) byta jobb?
Det finns väl ändå värre saker än att det råkat bli lite kallt i södra Sverige?

20130315-090242.jpg
Mardrömskyla? De finns nog många som erfarit betydligt värre mardrömmar än att det är några minusgrader kallt ute. Skärp er, ni som skapat denna löpsedel.

Önskning nr 2:
Andra löp som jag gärna vill slippa denna fredag är det som vår familj just nu genomlider. Det är inget ”Mardrömslöp”, men det får mig att erinras varför vi lovade oss att Aldrig mer skaffa hundar av olika kön när vi hade våra förra hundar; Salig Elvis och Salig Anita.

Jag längtar tills våra hundar åter är normala. Som det är nu så känner jag mig som Pisse-Nisses pappa. (Ja, förutom att Pisse-Nisses pappa är glad – I alla fall när Pippi räddar Pisse-Nisse från den arga tjuren).
Jag är sur på vår Pisse-Nisse Gucci som ska markera sitt revir i tid och otid.

20130315-091808.jpg
Foto på Pisse-Nisses pappa ur boken ”Pippi på rymmen”. En underbart fingrad och sliten bok som jag läste för Lilla S när vi var på Barnmottagningen förra veckan. Jag ville knappt släppa boken när det var Lilla S tur hos läkaren.

3 reaktioner på ”Kan inte löpsedelskaparna och de som löper säga upp sig?

  1. Pingback: SEO Company
  2. Pingback: Maria

Kommentera