Jobb som jag ska söka

Som ni kanske vet så är jag tillfälligt arbetslös. Mycket tillfälligt hoppas jag.

När man är arbetslös och önskar erhålla A-kassa och med tiden Starta Egetbidrag, så måste man söka jobb. Annars får man ingen ersättning. Fullt förståeligt.

Nu har jag fått nys om ett par jobb som jag definitivt ska söka.

20130212-123438.jpg
Jobbet som Älmhults Första Parkeringsvakt! Tänk vilket härligt jobb! Man träffar glada människor som man småsnackar med. Man får massor av frisk luft och får samtidigt möjligheten att förgylla människors vardag. Underbart!

20130212-123644.jpg
Jobbet som den nya Påven!
Tänk vad skönt att slippa tänka på frisyren och kläderna. Bara ta på sig sin mitra och sin påve-skrud och bli runtburen i sin Påve-stol om dagarna. Fast jag är rädd att jag är för ung och för kvinnlig för det jobbet. Men som arbetssökande ska du söka ALLA jobb och vara beredd på LÅNGA resor.
Vatikanen, Here I come!

5 reaktioner på ”Jobb som jag ska söka

  1. Pingback: Interior Design

Kommentera