Hur får man bort vattenfast mascara?

Nu känner jag att det är läge för
-Hör och häpna!-

Ett SKÖNHETSTIPS!

Är du liksom jag en
lättrörd lipsill men samtidigt även väldigt lättroad person som kan skratta så tårarna sprutar?

Då har Du säkerligen samma problem som jag med att använda vanlig mascara. Med vanlig vattenlöslig mascara går jag omkring och ser ut som en tvättbjörn.

Jag måste använda vattenfast mascara. Och vattenfast mascara får man inte bort utan att använda speciella medel.

Trodde Du kanske?!

Nu kommer det fiffigaste!
Köp vanliga tvättservetter som man tvättar små barnrumpor med! Funkar alldeles utmärkt att ta bort vattenfast mascara med!
Mycket billigare och dessutom bättre!
Hurra!!!

20130208-143247.jpg
Dessa babyrumpservetterna från ICA är de absolut bästa. Just denna veckan kostar de endast 10 kr per förpackning! Och om någon från ICA ser detta; mitt konto nr är 1234….. jag borde få enorma reklamintäkter för detta heta tips!

6 reaktioner på ”Hur får man bort vattenfast mascara?

  1. När mina barn var små köpte jag liknande på Lidl en gång. Efter ett större målerijobb och färg på händerna som inte gick bort med tvål och vatten eller ens tvättmedel, fick jag tag i en dylik för att åtminstone bli av med den nya, blöta färgen. Döm om min förvåning när även flera dagar gammal färg försvann. Slutade i samma ögonblick att torka barnrumpor med dem.

  2. Pingback: Try this out

Kommentera