Är jag en filttoffleälskare?

Som några kanske har märkt så har jag skaffat annonser på min blogg.
Jag har surfat runt lite för att få reda på hur man ska gå tillväga.

Någonstans läste jag att Google Adsense var bra, så det startade jag med. Det skulle läsa av innehållet i bloggen på något sätt och sen hitta passande annonser. Det lät ju smidigt!

Men nu när jag ser mina annonser börjar jag fundera…
Filttofflor??
Förknippas jag med FILTTOFFLOR?

Nu börjar en teori dyka upp i mitt huvud.
Har Google Earth-bilen kört förbi här på vischan och fångat mig på bild? Och går jag på den bilden i så fall klädd i mina (favorit)kläder underställ, raggsockor och käringaskor? Och har Google Earth sedan kontaktat Adsense och sagt att hon den där löjliga bonnmoran hon duger bra till att göra reklam för nåt
trist. Hon får ta tofflorna!

Jag får inte ihop det annars. För inte någonstans i mina inlägg har jag nämnt att FILTTOFFLOR är det bästa jag vet!

20130127-230539.jpg
Om de här fulingarna hade synts i annonserna så hade jag förstått det. De är både omnämnda i text och har även fått vara med på bild här i bloggen. Dessutom är dessa käringaskor mina ständiga följeslagare.

20130127-230848.jpg
Men Filttofflor??! Allvarligt, jag har aldrig varit i närheten att köpa ett par- och då ska ni veta att jag har köpt det mesta i mina dar!

13 reaktioner på ”Är jag en filttoffleälskare?

 1. Danska filttofflor dessutom- så det måste vara för att… Du har minst 2 danska läsare….men mer sannolikt är att det är på grund av ditt äventyrliga jag … Tollorna är ju från Katmandu!!!

 2. hmmm…det där med annonser är svårt! Det som dyker upp här hos mig i Thailand när jag öppnar din blogg är reklam för ”cheap car rentals to Pattaya” and ”Thai love lines”….Kanske kan vara bra att veta 🙂

  1. Tack Lena! Verkligen bra att veta! Idag ska jag jobba med att försöka skydda annonsplatserna. Det förekommer en hel del kapning har jag förstått.
   Kram

   1. Tack snälla Lena!
    Det var skönt att höra. Tack för att du uppmärksammade annonserna!
    Kram Ylva

Kommentera