En dag utan flyt

Vilken dag!
Jag skulle gått på Friskis & Svettis yoga kl 8:30, men lyckades stänga av klockan när den ringde.

Jag tänkte om, åt en Fantastiskt livsgivande tränings-apelsin och drack mitt stärkande morgonkaffe och bestämde mig för att gå på Intervall Flex kl 10. Då var det passet fullt. Trodde jag. Sen visade sig att jag Kunnat gå. Det fanns plats.

20130126-182052.jpg
Intervall Flex låter faktiskt inte särskilt kul. Intervall Fläsk låter mycket roligare! Det hade jag velat gå på!

Ok. Bestämde mig för att köra en runda till byn. Skulle bara göra mig lite anständig först. Då ramlade min ögonskugga i golvet. Jag VET, det är ett I-landsproblem av enorma mått, men det är något som följt mig genom hela livet. Jag har aldrig kunnat ha en hel och osmulad ögonskugga. Kan ingen komma på en okrossbar ögonskugga?

20130126-182628.jpg
Jaha, bara att inse att det blir potatisskalsfärgad ögonskugga framöver.

Nåväl. Eftermiddagen kom och jag hade planerat att fixa till här hemma. Fixa och dona som vi damer gillar att göra. Flytta ett ljus dit och ett dit.
Jag skulle bara mysa med de små hundarna framför brasan först.
Då SOMNAR jag!

Men något som faktiskt är bra är att under tiden jag sovit har min dotter K och Håkis fixat så min blogg snart kan flyttas över till min egen domääään.
Det är minsann bra det!

2 reaktioner på ”En dag utan flyt

  1. Pingback: Hot new toys

Kommentera