Tredje gradens träningsvärk

Ajajajajaj!
Ojojojojoj!

Jag tror jag har glömt Hur det kändes.
Jag tror jag har glömt När det brukar kännas.
Och jag tror minsann jag har glömt Var det brukar kännas.

Men nu är den här, Träningsvärken.
Den där träningsvärken som börjar ge sig till känna efter 36 timmar. Den där gympaträningsvärken som sitter i precis hela kroppen, men mest i skinkorna, lären, armarna och magen. Ja, egentligen på alla ställen som dallrar så där hemtrevligt.

Den där träningsvärken som känns när man hostar eller skrattar.

Jag är totally ledbruten.

Till Alla Er som undrar om detta är en träningsblogg: Det är det Inte!
Även fast det varit väldigt tätt med inlägg om träning de senaste dagarna.
(Kanske jag kommer att kalla den En Träningsvärksblogg. Men det är en annan femma).

Jag läste någonstans att man ska vända tanken (väldigt populärt uttryck de senaste åren) och tänka något i stil med att: ”Nu ska jag Unna mig att träna och må väl”.
Hrm, jag är nog inte riktigt där än.
”Nu ska jag Unna mig världens träningsvärk och känna mig helt ledbruten i flera dagar framöver” känns inte så unnsamt.

Det var allt jag klarade av att skriva. Även mina yttersta leder i fingrarna lider av träningsvärk.

20130123-120038.jpg
Om det varit en träningsblogg så hade det funnits en bild på min träningsvärkskropp här. Men det är liksom inte Jag. Istället väljer jag att visa en bild på de goda kakorna jag bakade och sedan UNNADE mig efter det grymma träningspasset.

2 reaktioner på ”Tredje gradens träningsvärk

  1. Pingback: seo services

Kommentera