Tre överraskningar i en

Den viktigaste veckan hittills detta året är i antågande och vad händer??!

Huvudvärk, ont i kroppen och nysningar.
3 överraskningar i en. Det är bara den söta chokladen och de pillriga små plastbitarna som saknas.

Jag som ska till starta företagskurs i Malmö på tisdag.

Jag som ska dra min affärsplan med Arbetsförmedlingen på onsdag.

Jag som ska till underbara inredningsmässan Formex på torsdag.

Buhuuuu!

Som om inte detta vore nog så har Någon dragit igång dragspelet och spelar nu ”Gå upp och pröva dina vingar” för fullt.
Vilket hån, va! Det är ju just det jag tänkt göra denna veckan.

20130113-202101.jpg
Eftersom temat idag verkar vara överraskningar så väljer jag att visa en bild på den barnsadel/cykelsits som jag och mina syskon satt i när vi var små. Först blev jag förvånad när jag förstod att vi satt i barnsadel. Sen blev jag väldigt överraskad över att jag och mina syskon överhuvudtaget överlevde dessa åkturer. Den ser inte särskilt säker ut.

En reaktion på ”Tre överraskningar i en

Kommentera