Efterlysning! Sierska sökes!!

Jag är i rasande akut behov av sierska som kan:

1. Säga var min bettskena är. Den är liten, genomskinlig och väldigt oansenlig. Syntes senast till kring Allhelgonahelgen.
Svar till ”Sönderbiten insida av kind”.

2. Säga var mitt A-kassanbrev tagit vägen. Sågs senast i slutet av förra veckan. Svar till ”Rädd att hundvalp strimlat brevet”.

3. Säga var de coola griffeltavelarken är som jag köpte på Granit 3 dagar innan jul? Sågs senast den 21 december, då de troligtvis gömdes och glömdes bland många hemliga julklappar. Svar till ”Möjligtvis bland pappersåtervinningen”.

Ja. Det var väl allt. Jag är i alla fall glad att jag hittade mina resekvitton. Det tog typ en dags städning att hitta dem. Väl investerad tid…

20130107-174532.jpg
Här skulle jag egentligen ha en bild på min bettskena, men eftersom den saknas så visar jag åter en bild- men denna gången en närbild- på mina mörkblå snowjoggings från 1996. De är dock inte alls saknade.

4 reaktioner på ”Efterlysning! Sierska sökes!!

  1. Pingback: Montgo County IL

Kommentera