Blä för löparknä

Kryss i taket!
Idag var jag ute och sprang en runda.
Eller runda och runda. En sträcka borde man kanske kalla det. En sträcka på cirka en kilometer. Sen sa mitt löparknä ifrån.
Jodå, ni läste rätt.
Man kan tydligen ha löparknä fast man knappt aldrig springer.

Så himla typiskt.
Jag som hade letat i över en timme efter min sport-BH ( jag hittade den inknycklad mellan sommarkläderna längst bak i garderoben. Det bådade redan då inte gott. Var det verkligen så länge sedan jag motionerade…?) och skickat kaxiga sms till min vän Kråkis om att ”Nu ska jag ut och springa, hejåhå!”

Min vän Kråkis skickade ”Kör hårt!” som svar. Hehe tänkte jag för mig själv. Kråkis hon sa att hon började sin Göteborgsvarvsträning med att springa 900 meter och är nu uppe på 18 km. Hahaha! Här kommer en som inte nöjer sig förrän minst 6 km är avklarat som start.

Tja. Jag hade i alla fall trevligt sällskap på min tur. Det blev 1 km löpning och 3 km rask promenad med dessa små vänner!

20121229-163759.jpg

3 reaktioner på ”Blä för löparknä

Kommentera