Hiss eller Diss?

Är så tveksam. Ett stort möbelvaruhus lanserar ett tillfälligt textilsortiment. Jag har siktat in mig på ett snyggt påslakanset. Tycker dock inte att det är så fantastiskt i verkligheten. Köper dock med mig två kuddar ur samma kollektion.
Kuddar med harar på.
Harar.
Jag har väl aldrig varit så förtjust i stirriga harar som irrar runt framför bilens lyse om kvällarna. Harar som med lömska blickar hoppar ur den ännu lömskare trollkarlens hatt. Eller är det kanske små gulliga kaniner det?

Men kolla här: Är inte detta det märkligaste:

20121206-100549.jpg
Harry Hare

Kolla nu denna bilden:

20121206-100812.jpg
Harhunden. Förlåt en mörk bild, men jag var tvungen att knäppa en bild på harhunden innan hon la sig i sängkläderna

Är det harhunden som har hjärntvättat mig så jag köper hare-kuddar?

Nu åter till rubriken. Hissar eller dissar ni kudden?

20121206-101300.jpg
Vad tycker ni? Jag vet faktiskt inte vad jag tycker.

6 reaktioner på ”Hiss eller Diss?

    1. Bra Icka! Den arga haren är nu tillbaka på det stora möbelvaruhuset. Den lilla söta harhunden ligger jämte mig i sängen och är fullt nöjd med att slippa titta rakt in i ett haröga. KramY

  1. Pingback: SEO Company

Kommentera