Kunglig kräkning var bebbe

Stackars stackars prinsessan Kate i England. Bara för att hon råkade kräkas lite så vet hela världen om att hon är gravid. Fast säkert inte så långt gången.
Det får mig osökt att tänka på min första graviditet. Sommaren-95. Jag fattade inte varför jag blev så förbaskat åksjuk när jag i midsommarveckan åkte bil med min syster A på en slingrig grusväg.
Den morgonen hade jag även undrat varför kaffelukten fick mig att kväljas.

Dagen efter fick vi svaret.

Sen väntade en sommar med vita lögner. H fick dricka dubbelt med öl (min och hans) och visst hälldes det med meningen ut vinglas lite här och där. Nångång i en blomkruka. Och aldrig har jag väl ätit mindre grillat än då. Bara lukten fick mig att vilja kräkas.
Och den enorma tröttheten… Jag har blivit retad för att sommaren-95 var sommaren då jag gick omkring med min kudde under armen.

Stackars Kate. Detta ska hon behöva utstå i offentlighetens ljus. När hon är som tröttast. När hon av kväljningar är som grönast i ansiktet.
Undrar om hon får ha sin kudde med sig när hon ska äta julmiddag med Drottningen? Kanske Drottningen är snäll och lånar ut sitt vita puder så Kate kan tona ner det gröna en aning.

Jag kunde i alla fall få må illa och sova mina 20 timmar ifred. Och H och jag kunde få njuta av vår lilla hemlighet alldeles för oss själva. Ända tills i mitten av augusti då vi berättade för våra familjer.
Vilken tur att man inte är Kunglig!

20121204-090024.jpg
Var har du gömt din nane-kudde, Kate?

2 reaktioner på ”Kunglig kräkning var bebbe

  1. Pingback: Watch Now
  2. Pingback: SEO Company

Kommentera