Natti natti

Trött tröttare tröttast men väldigt tacksam över en mycket givande dag i Kristianstad. Först en avkopplande busstur utan pratsamma skåningar som snackelisnackar om ditten och datten (Första gången det inträffar. Måste skåningar verkligen prata hela tiden om allt eller inget? Nä tacka vet jag sura tystlåtna smålänningar! ;). Sen en rejäl sväng på stan som resulterade i de första julklappsinköpen, och efter det hade jag träff med min goa coach på Trygghetsrådet. Tänk vilken hjälp man kan få som uppsagd! Jag hade önskat alla som blivit uppsagda sådan stöttning.
(P.S. På deras fikabord denna gången fanns inga Delicatobollar, men däremot Toblerone, Daim och Marabou mörk choklad. Det är väl ganska ok det med…).

Godnatt på Er!

Delar med mig av en bild på dessa underbara änglar som min kusin Maggan gjort!

20121128-233808.jpg
Maggans Änglar <3 Så underbart fina! Alla med ett eget uttryck. Fotograf: Troligen sonen Mårten.

3 reaktioner på ”Natti natti

Kommentera