Ingen stork här inte

Ni vet när någon ska ha barn. Då säger ju många att storken kommer och lämnar det lilla gosiga rosiga knytet.
Så sa inte mina kärleksfulla, underbara äldre syskon när jag föddes. De sa att de beställde mig ur en Ellos-katalog. De sa att jag var det sista barnet som fanns kvar för jag var så ful så ingen ville beställa mig. Mest på skoj förstås.

(Usch så taskigt kanske många tänker. Men min barndomskompis mamma fick höra att hon hade ramlat av tattarlasset och att hennes föräldrar hade hittat henne och tagit hem henne. Det var inte särskilt mycket snällare).

20121124-190930.jpg
Ellos-barnet. Nåja, Cellbes eller Scantrend hade ju varit ännu värre att förknippas med.

Vad sa era syskon om er? Någon som vill delge ?

4 reaktioner på ”Ingen stork här inte

  1. Pingback: click here
  2. Pingback: video

Kommentera