Trollspö och rund fe önskas hyra

Klockan är 08:28 och det jag mest av allt önskar i detta nu är ett magiskt trollspö…

20121121-085342.jpg …som viker ihop tvätten som hänger på stolarna i vardagsrummet, plockar rent på diskbänken, snyggar till i köket, dammsugar hela huset, svabbar av golven, bäddar rent i alla sängarna, städar toaletten, putsar fönsterna…
…så att allt är klart till 5 över 11. För då ska min fina vän komma hit. Hon får inte komma en sekund tidigare, för då släpper jag inte in henne. Det vet hon.

20121121-090003.jpg
Psst, snälla trollspö. Vore bra om du tog med dig din lilla runda fe hit. I så fall skulle man kanske kunna önska sig att hon sprang en milslång runda till mig och gjorde mig sådär vrålsnygg som jag aldrig varit? Va? Det sista önskemålet var en omöjlig uppgift? Ok, jag förstår. Men frågan är ju fri.

20121121-090438.jpg Hälsningar trött fembarnsmamma- ljusår från den undersköna Charlize Theron och som nu endast har 2 timmar kvar att göra underverk utan vare sig trollspö eller tillhörande rundhylt fe.

4 reaktioner på ”Trollspö och rund fe önskas hyra

  1. Pingback: Gisela

Kommentera