7 reaktioner på ”Funderingar

 1. Oh du – ren reklam…himmagjord annons…glöm inte ringa Marabou och be om sponsorpengar…för minsann om inte jag också blev sugen.
  Nötkött… har tappat räkningen på hur många danskar jag har undervisat i ämnet nötkött har ingen med nötter att göra-eller har det …eller som kursen heter på originalspråk- Nøddekød handler ikke om noget som helst med nødder…läs mer i Folkuniversitetes katalog ( <- reklam igen…)
  Kram till dig goa Y!

  1. Hej goa Anka!
   Marabou har hört av sig. De har blivit tvungna att anställa fler nötknäckare efter mitt inlägg. Nu hoppas jag på lots of cash på mitt konto… Skojar bara.
   Gott att du hjälper vilsna danskar med svenska språket. (Kan du be dem att inte handla på Maxi på fredagar kl 17 också så skulle jag vara jätteglad)!
   KramY

 2. Pingback: Video on YouTube

Kommentera